Vampirski paradižniki - Hrovat, Uroš (knjige, 2021)
Rdeči paradižnik z domače tržnice je slasten, toda sedaj prihaja SUPERPARADIŽNIK iz AVTOMATA, ki je še večji in boljši. A POZOR, ta nedolžni paradajz se lahko ob ugrizu vampirja spremeni v požrešnega krvosesa. Vampirski paradižniki imajo najraje šekaste krave, če pa jih zmanjka, si v nevarnosti tudi ti. Hitro odpri knjigo in spoznaj, kako se pred pošastmi branijo Ema in druščina z gradu Prepih. Iščejo nekoga, ki se upa v SREBRNEM OKLEPU spopasti z zobatimi orjaki. Si morda ta pogumni junak ti?