Amor in strašne stvari - Skubic, Andrej E. (knjige, 2022)
Tomaž se na šolskem tekmovanju v teku zaleti v drevo, ker se je zagledal v punce, ki so ob stezi navijale. Precej neprijetna situacija za Tomaža! A še bolj neprijetno mu je bilo, ko mu je Julija povedala, da se je ena izmed njih zaljubila vanj, vendar mu ne bo povedala, katera! Tomaž si želi le, da bi ga punce pustile pri miru, njegovo skrivnost pa po šoli raztrobi prijatelj Liam. Zbirka o zabavnih in napetih dogodivščinah treh prijateljev je namenjena otrokom od šestega leta dalje.