Dopis banske uprave rektoratu univerze (20. 4. 1939) (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1939)
Dopis v zvezi s stroški kleparskih del.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani