Prispevek k poznavanju razširjenosti močvirske sklednice (Emys orbicularis (Linnaeus, 1758)) ob reki Dravi v Sloveniji - Govedič, Marijan (Natura Sloveniae, 2003)
Predstavljene so nove in že objavljene najdbe močvirske sklednice v Podravju. Prvič v Sloveniji je bila potrjena podvrsta Emys orbicularis orbicularis
Keywords: biotopi; močvirska sklednica; plazilci; Podravje; reptile; Slovenia; Slovenija; zoologija; zoology; želve