Slabe odločitve - Vine, Lucy (knjige, 2023)
Dve prijateljici, dve desetletji in ena velika napaka.Nat in Zoe si delita vse – smešne zaplete, nenavadne seksualne zgodbice, dneve brezskrbnega plesanja po barih, trenutke zmagoslavja in trenutke jokanja na stranišču, celo rojstni dan imata na isti dan. Življenje jima z izzivi ne prizanaša, a kot najboljši prijateljici mu nasmejano kljubujeta, dokler ju ne loči usodna napaka.»Bolj realistična in poistovetena Bridget Jones naše generacije … Smešno za umret.« Grazia