A census of 4-valent half-arc-transitive graphs and arc-transitive digraphs of valence two - Potočnik, Primož (Ars mathematica contemporanea, 2015)
Prikazan je popoln seznam vseh povezanih ločno-tranzitivnih asimetričnih digrafov vhodne in izhodne valence 2 z do 1000 vozlišči. Kot stranski produkt je dobljen popoln seznam vseh povezanih 4-valentnih grafov z do 1000 vozlišči, ki dopuščajo pol-ločno-tranzitivno grupo avtomorfizmov. Izračunane in obravnavane so različne grafovsko-teoretične lastnosti elementov našega cenzusa.
Keywords: arc-transitive; digraf; digraphs; edge-transitive; graf; graphs; half arc-transitive; ločna tranzitivnost; pol-ločna tranzitivnost; povezavna tranzitivnost; točkovna tranzitivnost; vertex-transitive