Medvedki na semnju - Bitenc, Janez (knjige, 2024)
Mama medvedka pelje tri pridne sinove medvedke na sejem, kjer uspešno nastopajo v petju, plezanju in risanju. Ker zmagajo, dobijo nova oblačila, za njena pa zmanjka denarja ...
Keywords: zvočne knjige