Deček na črnem konju - Suhodolčan, Leopold (knjige, 2022)
Mladinski roman o ljubezni, prijateljstvu, dogodivščinah in zapletih. Vsekakor delo, ki ga morate prebrati vsi ljubitelji našega pisatelja, ter podariti otrokom, ki brez tega ne bi smeli skozi mladostno obdobje. Pred vami je nenavadno razgibana in napeta zgodba. Pisatelj pravi: "Vojna je kruto posegla v srce mojih junakov in tudi v srca resničnih otrok. Kaj vse so morali prestati, da so lahko zaživeli v miru. "