Prebujenje gospodične Prim - Sanmartín Fenollera, Natalia (knjige, 2022)
Če želite stopiti na to pot, na široko odprite oči, globoko zajemite sapo in pozabite na hiter tempo sveta. Ste na poti, ki vas bo pripeljala v vasico Sv. Irenej pri Arnoisu, kjer ljudje dobro in lepo živijo, kamor hrup in blazen tempo sveta ne prispe, kjer se ustavi čas in prebivalci lahko uživajo v malih vsakdanjih radostih.