Sodba v imenu ljudstva - Podstenšek, Tomo (knjige, 2020)
Roman Sodba v imenu ljudstva s svojo tematiko brezkompromisno dreza v najobčutljivejša vprašanja sodobne družbe. Za svojo osnovo vzame skupino mladih, ki so razočarani nad splošnim stanjem v državi, lastnim položajem, negotovo prihodnostjo, pokvarjenostjo vladajočih elit in navidezno nezmožnostjo, da bi lahko znotraj sistema kakorkoli vplivali na izboljšanje obstoječega stanja. Zato se nazadnje odločijo vzeti pravico v svoje roke.
Keywords: Družbena odgovornost; Korupcija; V leposlovju