Izgnana - Jovanović, Klarisa M. (knjige, 2021)
Izgnana je epsko-lirska pesnitev z močnimi dramskimi prvinami. Duša je izgnana takrat, ko se ne počuti doma. Že v prvem verzu se soočimo z zavestno izbiro med bolečino doma in bolečino odhoda. Knjiga je izšla s finančno pomočjo Javne agencije za knjigo RS.