Čudni vitez - Vidmar, Janja (knjige, 2020)
Bor je tretješolec in v prostem času trenira baseball. Ampak njegovi soigralci so boljši od njega in ga zasmehujejo, zato Bor se med njimi ne počuti dobro. Oče in mama sta zelo zaposlena v službi in nimata veliko časa za sina. Po obisku ljubljanskega gradu se Bor navduši nad vitezi in lepega dne čisto pravega viteza tudi sreča!