Več od življenja - Crnkić, Kenan (knjige, 2023)
Delo Več kot življenje, vrhunec trilogije življenje – sreča – uspeh, je napisano v avtorjevem prepoznavnem poljudnem, navdihujočem in berljivem slogu. Knjiga ponuja odgovore na temeljna življenjska vprašanja, kot so: kako se spoprijeti s težavami in skušnjavami, žalitvami ter opravljivimi govoricami, izdajami in razočaranji. Kako se vesti do prijateljev in sovražnikov, kako prepoznati resnično dobroto in prikrito zlo, kako ločiti ceno od prave vrednosti, kako ravnati v dneh sprememb in se modro odločati. Odkrili boste, v kaj je najvarneje vložiti in kaj se najbolj obrestuje, izvedeli, zakaj je gotova samo negotovost in zakaj je treba Bogu verjeti, ljudi pa preverjati. Zakaj pozabiti, kdaj odpustiti in zakaj je tvoje samo, kar daš …
Keywords: Življenjska modrost