Marko Munih, Mojmir Sepe - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1980)
M. Munih, dirigent, urednik glasbenega programa RL; M. Sepe, skladatelj.
Polhov Gradec, piknik Slovenske popevke.
Keywords: Slovenska popevka - piknik