Kako boste ocenjevali svoje življenje? - Christensen, Clayton M. (knjige, 2023)
Svetovno priznani avtor, za katerega je ustanovitelj Applea Steve Jobs v svoji biografiji dejal, da je njegova uspešnica The Innovator's Dilema globoko vplivala na njegovo miselnost, nam tokrat prinaša še eno uspešnico, v kateri nas popelje skozi vprašanja o tem kako bomo ocenjevali naše poslovno in zasebno življenje.
Keywords: Samorealizacija