Boris Bele - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1998)
Pevec, kitarist, tekstopisec, skladatelj.
Tiskovna konferenca glasbene prireditve Rock Otočec.
Keywords: Diskoteka hotela Turist - tiskovna konferenca; Rock Otočec - tiskovna konferenca