Usodne posledice - Force, Marie (knjige, 2023)
Poročnica Sam Holland je komaj dobro privolila v poroko s senatorjem Nickom Cappuanom, že so jo znova klicali v službo. Zgodil se je brutalen umor ženske. Dokazi kažejo na Henryja Lightfeatherja, senatorja in tesnega Nickovega prijatelja. Nick stoji med Samino preiskavo prijatelju ob strani – čeprav s tem povzroča zaplete pri napovedi lastne kandidature za ponovno izvolitev in ustvarja napetost v odnosu.