Lov na čarovnice - Seeck, Max (knjige, 2021)
Ženo slavnega pisatelja kriminalk Rogerja Koponena umorijo na nenavaden način in vse kaže, da je zločin povezan z okultizmom. Preiskavo primera prevzame detektivka s skrivnostno preteklostjo Jessica Niemi. Ko se zgodi še več umorov, postane jasno, da so med seboj povezani in da morilec posnema umore iz uspešne Rogerjeve trilogije kriminalk. Ali gre za norega preveč zvestega bralca ali pa je razlog zanje bolj oseben?