Zgodnja medicinska rehabilitacija v bolnišnicah - izkušnje specialistov fizikalne in rehabilitacijske medicine Inštituta za medicinsko rehabilitacijo UKC Ljubljana - Kos, Nataša (Rehabilitacija (Ljubljana), 2015)
V prispevku je opisan pomen zgodnje medicinske rehabilitacije v bolnišnici. Izpostavljeni so problemi, povezani z izvajanjem rehabilitacijskih postopkov v bolniški sobi, in težave pri odpuščanju bolnikov iz bolnišnice, ko še niso sposobni vrnitve domov.
Keywords: acute rehabilitation; bolnišnice; Hospitals; interdisciplinarni tim; interdisciplinary team; rehabilitacijski postopki; Rehabilitation; rehabilitative procedures; zgodnja rehabilitacija