Vabilo rektorja univerze vsem akademskim društvom - Samec, Maks (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Dopis v povezavi s pričetkom gradnje.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani