Pravopisna ustreznost zapisa lastnoimenskega gradiva v registru zemljepisnih imen in registru prostorskih enot - Furlan, Metka (Geografski vestnik, 2000)
V prispevku so podane teoretične smernice za pravopisno ustrezen zapis zemljepisnih in stvarnih lastnih imen, ki so evidentirana v šifrantih imen in Register prostorskih enot.
Keywords: Slovene; slovenščina; geografska imena; krajevna imena; orthography; pravopis