A note on m-factorizations of complete multigraphs arising from designs - Kiss, György (Ars mathematica contemporanea, 2015)
Predstavljene so nekatere nove neskončne družine enostavnih, nedekomponibilnih ?$m$?-faktorizacij polnega multigrafa ?$λ K_v$?. Večina konstrukcij izvira iz končnih geometrij.
Keywords: affine spaces; afini prostori; faktorizacija grafa; graph factorization; projective spaces; projektivni prostori; razpon; spread