Prva Motoskikjöring prireditev v Jugoslaviji (Fotografski arhiv časnika Jutro, 1929)
Iz serije Prva Motoskikjöring prireditev v Jugoslaviji
Keywords: Brezovica; Motoskikjöring; Športna tekmovanja; Vič Ljubljana