Koncert v Kristalni dvorani hotela Kvarner v Opatiji - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1979)
Rock koncert, Opatija, Kristalna dvorana hotela Kvarner, 1979
Na lepem prijazni, glasbena skupina, od leve proti desni: Dominik Trobentar, bas kitara, Al Stone, bas kitara, Andrej Trobentar, vokal, Vojko Aleksič, kitara, Polde Poljanšek, saksofon.
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija; Rock koncerti