Buldožer - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1977)
Od leve proti desni: Janez Zmazek, kitara, Boris Bele, kitara, Marko Brecelj, vokal, Vili Bertok, bas kitara, Borut Činč, orgle.
Koncert skupine Buldožer, Reka, Dvorana Zamet, 1977
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija; Rock koncerti