Marko Brecelj, Ivan Volarič Feo - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1978)
Nastop v Ljubljani, Filozofska fakulteta
Ivan Volarič Feo, recitacija
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija