Koncert v Kristalni dvorani hotela Kvarner v Opatiji - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1979)
Rock koncert, Opatija, Kristalna dvorana hotela Kvarner, 1979
Buldožer, glasbena skupina, od leve proti desni: Davor Slamnig, Borut Činč, Dušan Vran, Andrej Veble, Boris Bele.
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija; Rock koncerti