Odkritje Levstikovega spomenika (Fotografski arhiv časnika Jutro, 1931)
Objavljeno v: Jutro, letnik 12, številka 170, stran 3Odbor s Tonetom Pucljem v sredini pri odkritju Levstikovega spomenika
Keywords: Skupinski portreti