Glasbena zora (Glasbena zora, 1899)
Izdajatelj in urednik mesečnika je bil Fran Gerbič. Tiskali so ga nasledniki Jožefa Blaznika. Zbornik je objavljal mnogovrstne slovenske skladbe, članke raznovrstnih glasbenih vsebin, recenzije, poročila glasbenih krogov in sploh kratek pregled gibanja v glasbenem svetu.
Keywords: Glasba; music