AR (AR. Arhitektura, raziskave, 2001)
Revijo AR: arhitektura, raziskave, ki izhaja dvakrat na leto v slovenskem in angleškem jeziku, izdaja Fakulteta za arhitekturo v Ljubljani. Vsebuje strokovne in znanstvene članke s področja arhitekture, urbanizma, oblikovanja, arhitekturne dediščine in z drugih področij, ki so povezana z oblikovanjem prostora.
Keywords: architecture; Arhitektura