An atlas of subgroup lattices of finite almost simple groups - Connor, Thomas (Ars mathematica contemporanea, 2015)
Predstavimo algoritme za računanje in generiranje mrež podgrup končno generiranih grup. Obravnavamo problem imenovanja grup in predlagamo algoritem, ki avtomatozira imenovanje grup, pa tudi možne načine, kako ga še izboljšati. Končno napovemo atlas mrež podgrup za veliko družino končnih skoraj enostavnih grup, dostopen na spletu.
Keywords: computational methods in group theory; lattices of subgroups; mreža podgrup; računske metode v teoriji grup