Grammar by Michael Swan - McConnell Duff, Alan (Mostovi (Ljubljana), 2006)
V knjižni oceni je kritiško predstavljena Slovnica, ki jo je napisal Michael Swan. Vsebina je na kratko orisana pod naslovi posameznih razdelkov. Na koncu knjižne ocene je poudarjen pomen te knjige kot strokovnega priročnika, bodisi za poklicno rabo ali osebno zanimanje.
Keywords: ocene in poročila; slovnice; Swan, Michael: Grammar