Fotografije na osebnih spletnih straneh kot možen vir antropološkega raziskovanja - Moličnik, Vesna (Traditiones (Ljubljana), 2001)
Največ samopredstavitev, katerih sestavni del so fotografije, obstaja in nastaja v obliki osebnih spletnih strani v svetovnem spletu. Avtorica v prispevki obravnava načine, na katere ljudje sporočajo, podajajo pomene z izdelavo, objavo in uporabo fotografij v kontekstu novega medija
Keywords: ethnology; etnologija; anthropology; antropologija; vizualne raziskave