Singer-songwriters in Slovenia - Klobčar, Teja (Muzikološki zbornik, 2014)
S pomočjo etnomuzikološkega pristopa želi članek odgovoriti na dvoje vprašanj: prvič, kdo so slovenski kantavtorji današnjega dne, in drugič, kako pristopiti k obravnavi njihovega ustvarjanja.
Keywords: etnomuzikološki pristop; kantavtorji; pesem; tekstovna analiza