A note on transitive permutation groups of degree twice a prime - Potočnik, Primož (Ars mathematica contemporanea, 2008)
Obravnavane so neprimitivne tranzitivne permutacijske grupe stopnje ?$2p$?, kjer je ?$p$? poljubno praštevilo, ki premorejo bloke velikosti 2.
Keywords: matematika; permutacijske grupe; teorija grup