Antlion Dendroleon pantherinus (Fabricius, 1787) (Neuroptera: Myrmeleontidae) in Slovenia - Devetak, Dušan (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2010)
Predstavljena je razširjenost volkca vrste Dendroleon pantherinus (Fabricius) v Sloveniji z nekaterimi podatki o njeni biologiji.
Keywords: insekti; prevalence; razširjenost; Slovenia; Slovenija; volkci; zoologija; zoology