New data on Oecophora bractella (Linnaeus, 1758) in Serbia (Lepidoptera: Oecophoridae) - Jakšić, Predrag N. (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2015)
Navedeni so novi podatki o slabše poznani vrsti Oecophora bractella v Srbiji.
Keywords: butterflies; Lepidoptera; metulji; new records; novi podatki; Oecophora bractella; Oecophoridae; Serbia; Srbija