Possible development of real estate tax system in Slovenia - Mitrović, Dušan (Geodetski vestnik, 1999)
V članku obravnavam na podlagi obstoječega stanja na področju davka na nepremičnine možnosti razvoja sodobnega nepremičninskega davčnega sistema. Pri tem upoštevam predvsem institucionalni, organizacijski in tehnološki vidik.
Keywords: davčni sistemi; davki; nepremičnine; razvoj