Albert Sič - Narodne vezenine na Kranjskem, I. in II, del, V Ljubljani, Kleinmayr und Bamberg, 1918 - Mantuani, Josip (Dom in svet (Ljubljana), 1919)
Ilustr.
Recenzija
Keywords: narodne noše; oblačilna kultura; slovenska ljudska kultura