Vključevanje informacijsko-komunikacijske tehnologije v delo šolske knjižnice - Mandelj, Nevenka (Šolska knjižnica, 2012)
Hitro razvijajoča se informacijska družba 21. stoletja prinaša vedno nove izzive. Če želi izpolnjevati poslanstvo sodobne šolske knjižnice, mora knjižničar skozi vseživljenjsko učenje razvijati tudi svoje e-kompetence.Pričujoči članek prinaša odgovore na vprašanja: kako prepoznati ustrezno spletno orodje za delo v šolski knjižnici, na kaj je treba biti pozoren pri izbiri spletnega orodja, kako izbrano orodje olajša oz. izboljša posamezne faze projektnega dela.
Keywords: IKT; informacijska-komunikacijska tehnologija; osnovne šole; spletna orodja; spletne strani; šolske knjižnice