Orphans, doubling, coordination, and phases - Franks, Steven (Slovenski jezik, 2013)
Članek analizira navezovalni tožilnik v slovenščini z namenom, da bi razložil njegove posebnosti v podrobno razdelanem modelu strukture samostalniške zveze
Keywords: grammar; navezovalni tožolnik; noun phrase structure; orphan accusative; Slovene; Slovene language; slovenščina; slovnica