Najin Gradnik - Hladnik, Miran (Jezik in slovstvo, 2017)
Prispevek poroča o uredniških dilemah in izkušnjah Mirana Hladnika in Toneta Pretnarja pri pripravi petih knjig Zbranega dela (1984-2008) pesnika Alojza Gradnika (1882-1967).
Keywords: Gradnik, Alojz, 1882-1967; Zbrano delo; Pretnar, Tone, 1945-1992; Hladnik, Miran, 1954-; Slovene literature; slovenska književnost; slovenski pisatelji; zbrana dela; kritične izdaje; uredništko delo