Sava transformation chronicle (D) - Filipović, Nenad (Mednarodno inovativno poslovanje, 2023)
a študija primera je del primerov od A do D, ki so pripravljeni za uporabo pri predmetu o strateškem managementu. Natančneje o temah, povezanih z združitvami in prevzemi, upravljanjem poslovnih portfeljev ter korporativno preobrazbo. Zaradi omejitev dolžine članka bodo deli B -D skupaj z navodili za poučevanje objavljeni v ločenih člankih. Za natančnejše predloge glede uporabe v učilnici,se prosim sklicujte na navodila za poučevanje, ki so na koncu prispevka.
Keywords: Sava (Kranj); strateški management; študija primera