Veste, kje je Ramšakov vrh? - Ježovnik, Franc (Planinski vestnik, 1991)
Zapis o novoustanovljenem planinskem društvu v Vinski gori in o pohodih na Ramšakov vrh.
Keywords: Planinsko društvo Vinska gora; Planinstvo