Petelin na gnoju - Pregl, Slavko (knjige, 2025)
Priljubljeni slovenski pisatelj Slavko Pregl je znan po svojem pronicljivem humorju. Slednjega ne manjka tudi v tej zbirki basni, v katerih se avtor poigrava z življenjskimi modrostmi in človeškimi šibkostmi. V knjigi srečamo modro opico, prebrisano mačko, klepetavega vrabca in še celo vrsto najrazličnejših živalskih značajev.
Keywords: zvočne knjige