Primeri uporabe IKT pri športnem plezanju - Kodrin, Matej (Šport (Ljubljana), 2021)
Informacijsko-komunikacijska tehnologija (IKT) je lahko uporaben pripomoček za posredovanje informacij, izboljšanje kakovosti demonstracije ali popestritev ure. V prispevku je predstavljenih nekaj možnosti uporabe IKT pri vsebini športnega plezanja. Dejavnosti so lahko uporabne za učitelje pri pouku športa, izvajalce športnih programov ali trenerje športnega plezanja.
Keywords: informacijsko komunikacijska tehnologija; information and communication technologies; physical education; sport; sport climbing; šport; športna vzgoja; športno plezanje