Obvezne sestavine zahtevka za revizijo - Bratina, Tanja (Podjetje in delo, 2014)
V prispevku so predstavljeni zakonodajni okvir in praktični vidiki, ki jih je treba upoštevati pri oblikovanju zahtevka za revizijo v postopkih javnega naročanja. Poudarjeni so pomen posameznih obveznih sestavin zahtevka za revizijo in posledice njihovega izostanka. Posebna pozornost je namenjena tistim obveznim sestavinam, ki so ključne za vsebinsko obravnavo.
Keywords: javna naročila; pravna ureditev; revizija