Paraboarmia viertlii (Bohatsch, 1883), eine für Slowenien neue Geometride (Lepidoptera: Geometridae) - Habeler, Heinz (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2011)
Predstavljeni so podatki o prvi najdbi pedica vrste Paraboarmia viertlii (Bohatsch, 1883) v Sloveniji. Ujet je bil na svetlobne pasti blizu Podgorja na Krasu.
Keywords: favna; Geometridae; Lepidoptera; metulji; Paraboarmia viertlii; prve najdbe; Slovenia; Slovenija