Nekaj posebnosti iz govora Hudajužne in Oblok na Tolminskem - Torkar, Silvo (Traditiones (Ljubljana), 1999)
V prispevki se govori o nekaterih dialektizmih iz baškega govora rovtarske narečne skupine
Keywords: jezikoslovje; linguistics; Slovene; slovenščina; govor; Hudajužna; Obloke; Slovenia; Slovenija