Nemci in volitve v jugoslovanski Sloveniji med obema vojnama - Melik, Vasilij (Zgodovinski časopis, 1986)
Članek govori o udeležbi Nemcev na parlamentarnih volitvah v jugoslovanski Sloveniji v času od nastanka države do ukinitve ustave in proglasitve diktature 6. januarja 1929.
Keywords: narodnostne manjšine; Nemci; Volitve